Paintball pálya

Hegyi pálya

hegyi paintball pálya

hegyi paintball pálya

 

2007 tavaszán, megépítettük első paintball pályánkat, a Hegyi pályát. Otthonunkhoz közel, csodálatos környezetben alakítottuk ki.

Itt a dzsungelharctól kezdve a nyílt színi lövöldözésig bármely csapat meg találja a neki legjobban megfelelő játékmódot. Erre a pályára nagyobb csapatokat, (10-15 fő felett) várunk mindenkit. Ez a pálya szalmabálás fedezékekkel kialakított. Található a területen egy romos pince épület, vannak erdőrészek, amikben dzsungelharcot lehet játszani, illetve nagy mező, ahol fedezékek nélkül lehet végső csapást mérni az „ellenségre”.Lehetőség van, bográcsozásra, grillezésre, esetleg sátorállításra, és több napig tartó háborúra is. A közeli pizzériából étel ital kiszállítás megoldott.

Megközelíthetőség szempontjából, inkább egyéni, autóval, kisbusszal érkező, előre bejelentkezett csapatokat tudunk fogadni.

Pályáink szabadtériek, +8 fok feletti hőmérséklet felett működnek.

 

Bob melletti pálya

Bob melletti paintball pálya

Bob melletti paintball pálya

 

A második, és egyben leglátogatottabb pályánkat, 2008 augusztus elején nyitottuk Balatonfűzfőn, a Balatoni Szabadidő Parkban. ( Balatonfűzfő, Uszoda u. 2. ) részeként.

Fapalánkokkal berendezett fás ligetes terület. Egymás mellett két különálló pálya, amelyet nagyon nagy csapat esetén (20 fő felett) össze lehet nyitni. A 2 pályán egymástól függetlenül is mehetnek a játékok.

Padok, asztalok, öltözőkabin van a helyszínen.

Emellett gondoltunk azokra, akik koruknál fogva, vagy bátorság hiányában nem tudnak, vagy nem akarnak részt venni a küzdelmekben, de szívesen kipróbálnák a fegyvereket.

Az ő részükre építettünk egy hálóval körülkerített célba lövő pályát, sok színes érdekes figurával, amikre e célból átalakított puskákkal lőhetnek. Itt az egész picitől az idősekig, mindenki kipróbálhatja magát, korhatár nélkül.

A könnyű megközelíthetőség miatt buszos csoportoknak, osztálykirándulások, csapatépítő tréningek különösen ideális.

A Balatoni Kalandpark területe, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget tartogat a vendégeknek.

Mellettünk található a Balatoni Bob pálya, ahol 2 személyes bobokkal lehet lecsúszni az izgalmas pályákon. A Serpa Park, ahol íjászkodni, falat mászni, drótkötélpályán csúszni, kalandösvényeken lehet mászni, különböző nehézségi fokú pályák vannak a gyerekeknek, és a felnőtteknek is. Az Emlék Bázis, ahol megörökítik az itt töltött élményeket. Szezonban mindig lehet egy jót enni, inni, az étteremben, vagy büfében. A Szabadidőpark közvetlen szomszédságában a Balatoni Uszoda van , ahol egész évben lehet egy jót csobbanni a kis vízben, vagy úszni a versenymedencében. Szaunázni, kondizni…..

 

A harmadik pályánkat 2009-ben nyitottuk Balatonfüreden. A pálya 2016 őszéig üzemelt. A 2017-es évtől a pályát, több okból kifolyólag, már nem nyitjuk ki, így sokkal nagyobb figyelmet tudunk fordítani a fűzfői pályák fejlesztésére.

Hozd el, és engedd szabadon a benned élő játékos gyermeket!

Várunk mindenkit szeretettel

Balaton Paintball

Gyere játszani!

Foglalj egy időpontot!