Mi a játék menete?

A játékosok megérkezését követően, egy szerződés aláírása után, mindenki megkapja a felszerelését, ami áll: egy német terepmintás harckocsizó overallból, maszkból, .kesztyűből, fegyverből ( marker ). Nőknek kötelezően védőmellényt adunk. Ha igény van rá, akkor nyakvédőt, fejkendőt illetve cipővédő zoknit is tudunk biztosítani. Miután kiválasztották, hogy ki milyen alapdíjra tart igényt, mindenki megkapja a munícióját is. A játék elején tartunk egy rövid eligazítást a szabályokról, a fegyverekről…A mi pályáinkon nem kapnak tőlünk vagy egymástól úgymond „beavató lövést” a játékosok! Ez nem a mi stílusunk. A játék során úgyis mindenki megtapasztalja, milyen is az, ha meglövik az embert!!!

A szabályok be nem tartása a játékból való kitiltást vonja maga után!!!

Egy lőlapon feljegyezzük, ki mennyi lőszert igényelt még az alapdíjon kívül a játék során. Ez az elszámoláskor van segítségünkre.
A játék nincs időhöz kötve. Addig játszatok, amíg akartok, és persze a lőszeretek bírja. A játék több menetre tagolódik. A létszámtól és gyorsaságtól függ, hogy meddig tart egy menet.(Ha például egy kivétellel kiesett mindenki, vagy megvalósult a feladat, amit célul tűzött ki a csapat, akkor ér véget egy menet.)
Ha már nem játszotok tovább, a felszerelés leadása után mindenki kap egy csapatképpel ellátott névre szóló OBSITOT. ( Leszerelő levél) Ez egy maradandó emlék a nálunk töltött időről!!!

Gyere játszani!

Foglalj egy időpontot!